Koulu-tukset

Ilmavat ja veistokselliset kampaukset

UPDOS BY U

Vaalennukset

BLONDS BY U

Verkkokoulutukset

BY uMppu

updos by u

Haluatko syventyä kampauksien tekemiseen ja oppia tekemään ilmavia ja veistoksellisempia kampauksia? Koetko että toistat aina samaa kaavaa kampauksissa ja ideat ovat hukassa? Tule oppimaan kanssani tekniikoita ja kampauksia, joiden avulla viet kampaustaitosi aivan uudelle tasolle. Koulutan pienissä ryhmissä, joten paikkoja on rajoitetusti.

blonds by u

Koetko vaalennukset haastaviksi? Etkö saa haluamaasi lopputulosta? Etkö luota omiin taitoihisi? Haluatko saada uusia ideoita tekniikoihin ja taittoihin? Tarvitsetko apua, kuinka asiakasta opastetaan hiuksen hoitamiseen kotona vaalennuksen jälkeen tai kuinka hinnoitella palvelu?

Vaaleiden hiusten osaaminen on valttikortti tänä päivänä. Näihin kaikkiin saat vastaukset koulutuksessa. Koulutuksessa keskitytään erilaisiin vaalennuksiin ja tekniikoihin. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin vaalentajille. Käymme läpi vaalennuksissa käytettävät tuotteet: mikä on oikea tuotevalinta ja hapetevahvuus eri vaalennuksissa. Kurssilla opetellan erilaisia vaalennustekniikoita uusimpien trendien mukaan ja tietenkin uusimmat muotivivahteet vaaleissa hiuksissa. Kurssi toteutetaan pienryhmissä, joten paikkoja on rajoitetusti.

minä olen umppu

Olen ollut parturi-kampaamoalalla jo kohta 20 vuotta. Koko tänä aikana minulta ei ole kadonnut palo alaani kohtaan ja haluan kehittää omaa ammatillista osaamistani.

Kouluttaudun jatkuvasti Suomessa sekä ulkomailla ja uskonkin sen olevan tie eteenpäin. Olen aina ajatellut, että alalamme työskentelevien ammattitaito palvelee meitä kaikkia yhdessä eteenpäin. Kollegoiden kouluttaminen on intohimoni ja haluan jakaa oppimiani taitoja myös muille.

Olen jo kauan tehnyt enemmän pitkiä hiuksia, mikä on selvästi ominta alaani. Asiakkaani koostuvat lähes 90% vaaleahiuksista asiakkaista ja siksi koen vaalentamisen omaksi vahvuudekseni. Lisäksi rakastan tehdä erilaisia kampauksia kun saan vapaat kädet.
Olen kouluttanut kampaajia jo muutaman vuoden, mutta vuonna 2020 aloitin omat koulutukset. Haluan kouluttaa pienissä ryhmissä, jotta jokainen varmasti oppii ja saa myös henkilökohtaista opetusta. Koulutan vaalennuksia sekä haastavampia kampauksia.
Koulutuksia varten avasin oman koulutustilan Boho Studion Tampereelle. Haluan myös yhdistää alamme osaajia sekä tukkureita. Halusin rakentaa neutraalin koulutustilan, mutta tietyllä tapaa tilana myös hieman boheemin ja inspiroivan.  Koulutustilaa on mahdollisuus myös vuokrata omiin koulutuksiin tai vaikka liikekohtaisiin kuvauksiin jos oma tila puuttuu.